torsdag 20. mai 2010Endelig har eg satt igang med avstøyping av forskjellige staudeblad. Dette har eg aldri prøvd før, så eg både gler og grua meg til å sjå det ferdige resultatet. Har lagt produktene under plast, så  då er det berre å vente og vente...For meg som er litt utålmodig av meg kan det bli noken laaange dager. Men den som venter...
Fikk også tatt noen flere bilder av noe av det som vokser i hagen.Kubjelle...


Phlox.


Skjønne Forglemmeiei...Har veldig lite gult i hagen, men denne tulipanen er ett av unntakene...Og disse...( glemt navnet) et annet.  :)
Søte små klokker...

Ønsker alle dokke som kikker innom en kjempefin Fredag!!
Klem, Catharina

fredag 14. mai 2010

Hei på dere:)                                                                                                                
Såååå hærlig vær vi har hatt idag. Og den har eg nydt i hagen selvfølgelig! hihi. Se så Vakkert!!
Synes Bjørka er så fin mot den blå himmelen...
Ho  "Tussimor" har visst fått nok av heile vinteren og har begynt på vårpussen med å nappe pels. Lodne myke pelsdotter ligg som bomull rundt om i "hagen" hennes.

                  prydkirsebæra er også begynt å blomstre. Og her gjeld det å nyte blomstringa så lenge det varer.


                                                                   Litt Blått som vanlig...  :)
                                                                             Lyng...
yukka palmen min ser ikke bra ut.! Det har vært en tøff og lang vinter for den stakkar. I fjor blomstret den med en høg stengel med litt store kvite klokker på. En veldig staselig plante i hagen med sine vintergrønne blad. gir litt sydenstemning i hagen :) Hvis den kommer seg og får friske fine blad, og eg har fått fjerna det vissne skal eg legge ut nytt bilde. Den er ikke mye stas å se på akkurat nå..
Litt fra hagen...
Vi har jo et gult hus og med mine planter som går i blått, rosa, kvitt i forskjellige nyanser er gult ingen lekker farge på huset akkurat. Blir litt kræsj synes eg. Så en eller annen gang blir det vel et cremefarga eller kvitt hus på meg og.


  Stakittet som vi bruker som "romdeler" må behandles på en eller annen måte i år.
Eg kunne tenkt meg dette gjerdet med et grått og værbitt utseende ... Ka meiner du?? Tar gjerne imot forslag fra dere. :)

Mitt siste bilde i dag er av "Mini" den ene av våre fire katter som alltid spring rundt føttene mine og vil ha oppmerksomhet og masse masse kos når eg farter rundt om i hagen og rydder og luker og flytter planter... som de litt  hagegale ofte har en tendens til å gjøre ...   :O)

Ha det godt!!
Klem,
Catharina

fredag 7. mai 2010

I dag som i går har eg vært ute og gjort endel hagearbeid i det herlige været. Måtte jo også ta nokre bilder av det som blomstrer her nå. Den flotte Lerka vår som så vidt begynner å bli lysegrønn og fin, gir fin høyde i hagen.


Kuleprimula....Og Lammeøre!
 Et veldig passende navn altså!
 Klarer nesten ikkje å gå forbi denne stauden eg uten å berøre bladene som er så myke og gode :)Har et lite parti i hagen med singel og litt "strandpreg kanskje" med noen rullesteiner også.
Må innrømme at den Lewisiaen der ikke ser ut til å ha det så altforbra akkurat nå, men det er vel ikke annet å vente etter som det er vinter en dag og nesten sommer den neste.
Men den kommer nå med blomster og det lover godt :)Prydkirsebær i knopp...Jernteppe! Kjem ikkje på navnet på denne busken under her akkurat no....Rådyret mitt som eg har vist tidligere.
                           og til sist påskeliljene som står så fint og skinner som søte små soler...  :)


Vil nok vise litt mer bilder av hagen etterhvert, men sida vi nå driver å flytter rundt på endel planter grunnet vår nye garasje, frister det ikke å vise dere så mye fra hagen enda.

Riktig God Helg til dere alle :O)
Klem
Catharina