mandag 3. oktober 2011

Frisk Blomstring :)


Så er vi igjen begynt på ei ny uke, og nå er det berre et par tre dager til eg får heim dei kjære guttene mine.
min kjære og våre to sønner. Dei jobber jo ilag på samme båt, og har vært på sjøen i 7 veker no så eg kjenner det skal bli godt å få dei heim igjen :)) 

Har fått noen blomster i friske fine farger som eg har satt i vase.





På lørdag var eg som sagt på loppemarked, og der var det utrulig mye lopper !! Men veldig lite spennende dessverre. Kjøpte berre noen få ting, som denne lysestaken under her. Eg har en slik fra før som ligger nedpakket på loftet, men den er i messing. Det er jo denne og, men mye mye mørkere og ser dermed mye gamlere ut. Denne er vel antakelig aldri blitt pusset. No vurderer eg å enten la den være som den er eller fare forsiktig over med kvitmaling for å få den lysere samtidig som det mørke også skinner igjennom hist og her. Hva sier dere?  







Ønsker dåkke nokre flotte høstdager no i starten på oktober :)

Mandagsklemmer fra Catharina










lørdag 1. oktober 2011

Blomstrende gleder i hagen :)

Hei og riktig god helg til dåkke alle! :)
 Eg vil tru det er flere enn eg som nyter det fine været og dei herlige temperaturene som er her nå. Denne dagen her har eg sett veldig fram til for eg skal jo på loppemarked... Det gler eg meg veldig til, men det spørs da om det er noe spennende å finne....  Håpe håpe!
Ute i min hage er det fremdeles noe blomstring på gang og eg har vært der og tatt noen bilder. :)) 













Det er Asters, storknebb, "prestekrage" og nellik som blomstrer på disse bildene her. :)
No er det frokosttid og deretter setter eg og jentene oss i bilen og kjører avgårde. I tillegg til loppemarked besøk, skal eg også besøke mi kjære søster som akkurat nå holder på å flytte inn i et eldre hus som dei har pusset opp helt fra grunnen av.  Det skal bli spennende å se forandringene der siden sist eg var der.

Eg må og få takke for kjempekoselige kommentarer i mitt forrige innlegg. Det er utrulig kjekt å lese!!

Stooor
lørdagsklem fra Catharina