søndag 26. februar 2012

Heisann! 
Takk for trøst og gode ord etter mitt forrige innlegg... Var rimelig deppa den dagen, men det var da. Nå er humøret steget adskillige hakk, for både vinden og regnet har roet seg betraktelig. No når vi faktisk nærmer oss slutten på februar, og hurtig nærmer oss mars den første vårmåneden, har eg idag vært innom capris og bestillt meg to flotte bøker av Claus Dalby. Eg gler meg sååå til dei kjem, og eg veit eg kjem til å ordentlig kooose meg med dei flotte og inspirerende bildene :O)



Vil tru det er flere av dere som allerede har disse herlige bøkene, siden dei ikke er nye no i år.
Til sist her må eg ønske hjertelig velkommen til nye følgere av bloggen <3
Synes det er kjempeartig :))
Ha en finfin søndag!
klem 

fredag 24. februar 2012

Heisann! 
Veit dåkke? Idag  vil eg takke til alle dåkke som deler så nydelige og vårlige bilder med slike som meg som IKKE har vårvær i det heile tatt. No har eg vært innom fleire av dere og kost meg virkelig! Og ja, eg  føler nok et øøørlite snev av misunnelse over at dere har så bra vær akkurat no og ikkje eg. ( synes litt synd på meg sjølv akkurat no, *fniis* men dåkke aner ikkje for et ruskevær vi har... Myyyye vind, ikke snø ( heldigvis), Men regn, regn og atter regn... Eg er sååå lei dette været vi har nå, Eg vil jo ha våååår!!!!!

 Trøsta mi idag har også vært ei lita leiterunde etter inspirasjonsbilder med tema Vår og Sommer <3 
Husker ikkje kor bildene er hentet hen, men om noen kjenner de igjen og vet kilden, så oppgi det gjerne i kommentarfeltet.
 Flotte er de i hvertfall!!

Den er flott denne blå turkise fargen. 


Hvem har vel ikke sett dette bildet under her før, men det er jo så vakkert, og eg kan ikkje sjå meg mett på det eg altså ;)





Det er fredag, og i kveld skal eg og jentene kose oss med The voice og senkveld. DET er da noe å se fram til i hvertfall :))
God helg! 
Klem Catharina



mandag 20. februar 2012

Deltar på " Vis meg dine pasteller" hos Lidyll :)

Etter ei lita bloggerunde idag kom eg inn på denne bloggen Lidyll som har en utfordring på gang, " Vis meg dine Pasteller" Der deltar eg med dette bildet. Pasteller er flott!

Håper fremdeles noen kan hjelpe meg ang. tapeten eg spurte etter i mitt forrige innlegg.
Den er sååå nydelig!!!

Klem, Catharina

fredag 17. februar 2012

Hjelp ønskes! ..... Igjen ;)

Da har eg gjort det igjen... Forandret på bloggen. (Ikke headeren denne gangen, for den skifter eg jo stadig vekk  den...  ;)  Etter å ha besøkt Berit med bloggen underberget , fikk eg sånn akutt lyst til å forandre litt. Som sagt så gjort. Men ennå er ting ikke kommt på plass. Og ting vil nok bli flyttet litt hit og dit før alt faller på plass slik eg hadde tenkt.  Det eg akkurat NO har fryktelig lyst på er en bakgrunn med muligens et av bildene under her. SÅ mitt store spørsmål er:  Hvordan gjør eg det??? Håper noen kan tipse meg, forklare enkelt eller henvise meg til ei eller anna side der dette enkelt blir forklart. :)








~ Catharina ~

torsdag 16. februar 2012

Snøklokker, fryd og glede :)




Ja er det ikkje herlig når det begynner å spire og gro? Denne lille klynga med snøklokker fant eg på baksiden av huset... For å få litt vår i huset plukket eg inn noen blomster og satte dei i disse mini mini vasene. Sannheten er at disse "vasene" egentlig er laget for helt annet bruk. Men når en ingen vaser har... -men MÅ ha, da må en jo berre vandre litt rundt og finne noe som egner seg. Har du stående noen konditorfargeglass i et skap? ja, da er jo saken biff! ;) 
Passer perfekt til slike små skjønne blomster...



Det gikk ikkje lange stunda før eg ville ha enda meir snøklokker i hus, så da spadde eg like godt opp heile snøklokketua, rista av litt overflødig jord og tok den inn i varmen. På hylla i stua i en blå kopp står den til fryd og glede for oss alle. ( ihvertfall meg :) 
Når den blomstrer av, tenkte eg å dele den, og sette den pent og pyntelig tilbake på plass ute i hagen igjen.


Vil ønske dere som har lagt dere til som følgere her siden sist 
hjertelig, hjertelig velkommen. :)

Catharina 











fredag 10. februar 2012

Vintage Roser i et stilleben...


Hei og fiiin fredag til dere! Har ikke vært så veldig aktiv her inne, men sånn er det vel iblant. Har ikke den rette bloggeånden for tiden men håper det tar seg opp igjen etterhvert :) Det er vel det som kalles bloggetørke antar eg. Men et lite innlegg med ønske om ei god helg til alle, gjør eg med glede :)

Et lite stilleben med tente lys og tørkede roser pryder nå klebersteins ovnen vår.
Hvem skulle vel tru at eg kom til å ta ned igjen messingstaken allerede nå... Kunne tenkt meg å latt den ligge litt ute i vær og vind berre for å se hvordan patina den da ville fått. Kanskje eg skulle gjort akkurat det. Hentet ned fra loftet alle dei messingsakene som er der oppe og rett og slett berre gravd alt sammen ned i hagen, for så å finne det frem igjen senere engang. Noen av dere som har forsøkt det kanskje? 



God helg til dere alle, med stort smil og klem fra Catharina :)