søndag 31. mars 2013

Før vi reiste på tur, startet eg med litt oppfrisking av kjøkkenet vårt. Innredning og vegger har fått seg et par strøk maling i Lyseblått og hvitt :)



lørdag 30. mars 2013

Denne påska feirer eg og jentene mine ilag med mi yngre søster og hennes datter i sommerhuset vårt på silda. Og været kunne virkelig ikke blitt bedre :) i går, tidlig på morgenen gikk eg og minstejenta mi i fjæra utstyrt med pledd og varm drikke og den timen der nede var virkelig herlig. Det tar oss ikke mer enn ett par minutter å gå til sjøen fra huset så det er fort gjort ;) viser en liten kavalkade herfra :)








Temperaturen på vannet MÅTTE testes... 
Og det var kaaaaaaldt! ;)









Helt ytterst på fjellet ut i havet ligger det kjende " kråkenes fyr ".










- Og her skimtes det beryktede stadthavet og  "vestkapp" . 
Nå i påska fikk vi jo vite at den etterlengta "skipstunellen " skal bygges, og det var virkelig på tide. Det har vært veldig mange skipsforlis her oppigjennom tidene.
Og en bonus er det jo at vi vil kunne følge hurtigbåten videre nordover også til Ålesund. Nå har den endestasjon i Selje.


ønsker dere alle ei fortsatt god påske :)
Catharina

mandag 25. mars 2013

En super start på dagen for meg er å stå grytidlig opp på morgenen, kose seg med kokt egg til frokosten i et solfyllt kjøkken og bare nyte stillheten og fuglekvitteret utenfor. .. :)




 Solskinnsklem :)

fredag 22. mars 2013

Hei og fin fredag til dere. I det siste har eg vært på skattejakt fra go`sofaen i stua :) Har blant annet endelig fått tak i et gammelt vaskebrett som nå har fått plass på badet vårt. Enda flere små kjekke ting har eg fått fatt i, men det skal eg vise dere en annen gang.


Den gamle pallen er så rustikk og fin som hylle på badet, og det ser jo ut som et stakittgjerde med perleblomsten foran. Gir litt vårfølelse det og.. hihi ;)







Fredagsklem :)

Catharina



søndag 10. mars 2013


Syrinen eg bestillte har fått et midlertidig opphold på kjøkkenet. Senere skal den plantes ut ved terassen vi holder på med. Om eg skal plante den i ei stor krukke eller i jord er noe eg ikke helt har  bestemt meg for enda .


Ei lita blomstergrein satte eg i vase og pynter litt i stua. 


Fargen er bare helt nydelig...



Nå skal eg sette igang med vaffelrøra... Været er helt upåklagelig med sol fra skyfri himmel. og det nyter vi i fulle drag. 

Klemmer fra Catharina 
som ønsker alle en herlig Søndag :)


torsdag 7. mars 2013


I sommerhushagen vår stod snøklokkene så fine i sola i går. Årets første blomstring er altså i gang... Kor herlig er ikkje det vel? :) no veit eg jo at vi har litt kulde og snø i vente men krysser fingre for at det blir bedre temperaturer og sol igjen ganskje fort ;)



Blomstrende syrin i mars?

Ja tro det eller ei. ... de som vokser i hagen må vi jo vente lenge på enda, men denne eg sikter til befant seg innendørs i en lokal og flott blomsterforretning. og jada, fristelsen blei så klart alt for stor for slike dusrosa syriner er ikke så vanlig å finne i utsalg her rundt om. Nå går eg bare å gleder meg til bestillingen kan hentes heim :)