mandag 30. desember 2013

Nest siste dagen i 2013, og et nytt år er like rundt hjørnet. Her hjemme har vi fremdeles julepynt og juletre fremme for julen er ikke over før etter nyttår mener nå jeg.


Denne nydelige amaryllisen fikk jeg og barna i gave til jul. Da stod den med fine hvite knopper, og lite ante vi at blomstene ville få slike skjønne rosa innslag i klokkene som jeg gleder meg stort over for tiden :) 

Nå lurer jeg på hvordan jeg best skal kunne ta vare på den etter at blomstringen er over ?

Klem 💕

torsdag 26. desember 2013

Hei og takk for sist. Håper dere alle har hatt ei god og fredfull julefeiring så langt.  Her hos oss har det gått ganske fint. Jeg og barna feiret julaften hjemme hos oss selv og jeg synes vi klarte å kose oss fint ilag bare vi fem. Min kjære mann og barnas pappa som desverre ikke er blant oss lenger var med oss i tankane og i hjertene våre på julaften som han har vært hver eneste dag siden ulykken, og som han alltid vil være det.

Vi har ikke pyntet så mye til jul, og noe nedvask blei ikke gjort. Det får eg heller se å gjøre senere. Vi har fått mye blomsterhilsener i jula og på bordet her ses en av dem. Fikk den av en nabo, og den er så ren og fin i hvitt, sølv og grønt. Den er bare utrolig nydelig syns jeg. 


Snille, gode Bente fra Loftkroken som også har vært til hjelp for meg i denne tida <3 har jeg lyst til å nevne i dagens innlegg. Jeg har aldri møtt henne personlig, men guri meg for et godt menneske hun er!! Tenker mange av dere bloggere også kjenner til henne :)  I tillegg til gode varme ord gjennom private meldinger på facebook var ho også snar om å ville hjelpe da jeg var på leting etter flotte batteridrevne kronelys til jul. De var ikke å finne på en eneste butikk i området her jeg bor. Ikea hadde jo, men herfra er det over fem timers kjøretur til nærmeste ikea og da sier det seg selv at jeg er veldig sjelden der :) Vil takke Bente og hennes snille. og hjelpsomme veninne så utrolig mye for hjelpa!! :)


Lysene er ikke kommet enda, men jeg vet at de er underveis <3 Og jeg gleder meg stort til å ta de i bruk :)

Til sist i dagens innlegg vil jeg vise dere en annen engel :) At denne for alltid vil komme til å bety mye for meg er jeg ikke det minste i tvil om.  Jeg skal jeg se på og hente styrke fra denne når det vil komme dager som er tunge og vanskelige. Denne nydelige engelen fikk jeg til jul, og i følge min yngre søster som jeg fikk denne av symboliserer denne personen meg selv som nå skal verne om, hjelpe og støtte barna alene fremover. De fire stjernene som engelen holder i sine hender tenker min søster symboliserer mine fire flotte og kjære barn <3 En veldig vakker tanke syns jeg.. 💕


På gjensyn, med ønske til alle besøkende om ei fortsatt fin jul :) 

Klem Catharina

tirsdag 10. desember 2013

Her går det litt tid mellom blogginnleggene mine, men nå er det virkelig på høy tid for meg å få takke så inderlig mye for omtanken, fine og gode ord fra dere som kommenterte under mitt forrige innlegg <3 p="">
 Det varmer så mye!

Dagene de går veldig fort mot jul, og idag har mine to go`jenter kost seg på kjøkkenet og laget våre tradisjonelle julemenn :) 
Bortsett fra julestjernene, adventslysene og litt mose er det ikke så mye som minner om jul her i huset enda, men noen få røde detaljer skal få komme til sånn litt etter litt til helga og utover i neste uke :)



Klem til dere