fredag 14. mai 2010

Hei på dere:)                                                                                                                
Såååå hærlig vær vi har hatt idag. Og den har eg nydt i hagen selvfølgelig! hihi. Se så Vakkert!!
Synes Bjørka er så fin mot den blå himmelen...
Ho  "Tussimor" har visst fått nok av heile vinteren og har begynt på vårpussen med å nappe pels. Lodne myke pelsdotter ligg som bomull rundt om i "hagen" hennes.

                  prydkirsebæra er også begynt å blomstre. Og her gjeld det å nyte blomstringa så lenge det varer.


                                                                   Litt Blått som vanlig...  :)
                                                                             Lyng...
yukka palmen min ser ikke bra ut.! Det har vært en tøff og lang vinter for den stakkar. I fjor blomstret den med en høg stengel med litt store kvite klokker på. En veldig staselig plante i hagen med sine vintergrønne blad. gir litt sydenstemning i hagen :) Hvis den kommer seg og får friske fine blad, og eg har fått fjerna det vissne skal eg legge ut nytt bilde. Den er ikke mye stas å se på akkurat nå..
Litt fra hagen...
Vi har jo et gult hus og med mine planter som går i blått, rosa, kvitt i forskjellige nyanser er gult ingen lekker farge på huset akkurat. Blir litt kræsj synes eg. Så en eller annen gang blir det vel et cremefarga eller kvitt hus på meg og.


  Stakittet som vi bruker som "romdeler" må behandles på en eller annen måte i år.
Eg kunne tenkt meg dette gjerdet med et grått og værbitt utseende ... Ka meiner du?? Tar gjerne imot forslag fra dere. :)

Mitt siste bilde i dag er av "Mini" den ene av våre fire katter som alltid spring rundt føttene mine og vil ha oppmerksomhet og masse masse kos når eg farter rundt om i hagen og rydder og luker og flytter planter... som de litt  hagegale ofte har en tendens til å gjøre ...   :O)

Ha det godt!!
Klem,
Catharina

Ingen kommentarer: