fredag 17. februar 2012

Hjelp ønskes! ..... Igjen ;)

Da har eg gjort det igjen... Forandret på bloggen. (Ikke headeren denne gangen, for den skifter eg jo stadig vekk  den...  ;)  Etter å ha besøkt Berit med bloggen underberget , fikk eg sånn akutt lyst til å forandre litt. Som sagt så gjort. Men ennå er ting ikke kommt på plass. Og ting vil nok bli flyttet litt hit og dit før alt faller på plass slik eg hadde tenkt.  Det eg akkurat NO har fryktelig lyst på er en bakgrunn med muligens et av bildene under her. SÅ mitt store spørsmål er:  Hvordan gjør eg det??? Håper noen kan tipse meg, forklare enkelt eller henvise meg til ei eller anna side der dette enkelt blir forklart. :)
~ Catharina ~

3 kommentarer:

Anne sa...

Skulle ønske jeg kunne hjelpe..men er nokså grønn på det området..
det finnes så mange flinke så håper du får hjelp.
Ønsker deg en superfin helg !
Klemmer fra Anne

Underberget sa...

Så hyggelig at du ble inspirert til bloggforandring etter å ha besøkt meg:-) Noen ganger må man flytte litt rundt på ting før man blir fornøyd, jeg er ikke i havn selv heller ennå.. De bakgrunnsbildene du vurderer å bruke ser kjempefine ut!!! Jeg kan dessverre ikke hjelpe deg, men skulle gjerne lært det samme selv;-) Håper du finner ut av det! Fortsatt god helg. Klem fra Berit

camilla sa...

Hei:)Jeg er dessverre også ganske grønn på det området...klarte det en gang på min blogg..men aner ikke hvordan jeg fikk det til...:)
Men så koselig kommentar fra deg..:)Ja..hekling er noe jeg også prøver å lære meg..:)
Bloggen din så forresten nydelig ut!:)Håper du får en kjempefin søndagskveld:))
God klem tilbake:)