lørdag 15. september 2012

I hagen blomstrer det enda, og disse bildene ble tatt på en solskinnsdag for noen dager siden. Nå er det høstvær med mye regn, og det igjen betyr innedag der husvask står på lista over dagens gjøremål. Etterpå håper eg det blir tid til litt småproduksjon til kommende julemarkeder eg eventuelt vil melde meg på. Lista med tenkte produkter eg tenker å stille med er allerede skrevet, så eg har mye godt og koselig arbeid foran meg :)
Utenfor  kjøkkenet har vi stående et rognetre og siden disse nå er fulle av bær trur eg nok eg skal trosse regnet og ta meg en tur ut og plukke meg noen greiner. Det er ikke tvil om at vi alle finner inspirasjon hos hverandre og gjerne låner en annens ide, men gjør det til noe eget. Blomster og grener i glass med lys finnes det mange varianter av men eg blei inspirert av Vibeke med bloggen Vibeke design som har en fantastisk flott blogg  og er eiger av bildet under.   


  Greiner med rognebær skal få plass i et glass med lys og plasseres på kjøkkenbordet mitt.... ;)

God helg til dere alle!
Klem klem :))


5 kommentarer:

4 i Kiellandsgata sa...

Så fine, rosa og sarte blomster. Fikk litt vårfølelse, og det var litt godt. Så fin lykta de ble=) Håper du får ei fin helg=) Vibeke

shabby chic og lavendel sa...

Ja den etterlengta sommerfølelsen den sitter nok litt hardt inne i meg siden vi liksom aldri fikk noe ordentlig sommervær i år, og det vises nok igjen i innleggene mine også :)Mens eg tviholder på "sommeren" og knipser bilder av den siste rest av årets blomstring ;)Så får vi se om eg ikkje stilles inn på høstmodus etterhvert eg og... For om eg liker det eller ei så er og blir det høst nå fremover ei god stund... :) Bildet med norgesglasset tilhører Vibeke med bloggen Vibeke Design.

Underberget sa...

Jeg er bare innom for å ønske deg en fortsatt god helg og invitere deg til å delta i min give-away:-)

Mor Inger`s hus sa...

Nydelige rosebilder.

Og ideèn med å legge blomster/kvister i glass med lys er jo genial.

Stikk innom og bli med på gavedrysset hos meg når du får tid.

:) Inger

shabby chic og lavendel sa...

Takk for invitasjonene Berit og Inger :)) Eg blir gjerne med på både give away og gavedryss og stikker innom deg senere idag Inger. :)
Catharina