fredag 31. juli 2015


Det skulle altså ta åtte måneder før jeg igjen fant frem blogger appen for å gjøre et innlegg her inne. Akkurat nå er det pion og roseblomstring i hagen. New dawn med sine lysrosa blomster er virkelig vakker!

Denne fantastiske Hurdalsrosen såg jeg da jeg var på tur til Nordfjordeid, og er nå kommet inn på ønskelisten min. Vet den kan bli ganske stor, så planlegging av et ideelt sted kreves ;) at den er uten torner er berre tipp topp! 

Prestegårdsrosen " Maidens blush" har jeg allerede og er veldig glad i den. Nå står den med knopper, så bildet over er fra en tidligere sommer :) I tillegg til Hurdalsrosen har jeg en hvit prestegårdsrose også på ønskelisten min. Det er denne:

Det er noe eget med de fylte rosene... mine favoritter er de uten tvil :) 


Lenge skulle jeg ha gjort noe med denne gamle sykkelen som en av mine sønner tok hjem til meg fra gjenbruksstasjonen, men med så mye annet å gjøre blir den bare stående til fortsatt forfall. Et innslag blant fagerbusken i hagen :) 


Når jeg nå har vært inne på dette med ønskelister, så har jeg jo tidligere nevnt at jeg så gjerne skulle hatt meg et godt gammeldags tørkestativ.. hvitmalt så klart ;) Etter at jeg ble enke har jeg ikke annet valg lenger enn å brette opp ermene og ta de utfordringene som kommer selv. Så tørkestativet må jeg lage selv om det skal bli noe av. Slike utfordringer liker jeg. Mestring gir en god følelse. Så tidligere i sommer fant jeg frem spade og det som trengtes for å kunne lage stativet jeg drømmer om ...

 
Bildet over er stativer jeg inspireres av. Håper er å få til noe lignende :)



Nå har stativet av noe gammelt materiale jeg hadde liggende kommet opp. Vasking, innsetting av soppmiddel, grunnung og maling gjenstår. I tillegg til den siste finishen. Bilde får komme når jeg er ferdig. Så håper jeg at det vil være stødig nok til å takle de sterke stormene vi garantert vil få i løpet av høsten som nærmer seg. 

 
Med sementblanding til overs kunne jeg like godt få festet noen av kantsteinene også. liker å jobbe med sement fant jeg ut ;) 


God helg og god sommer til dere  :)




 

3 kommentarer:

Martin sa...

Bildene av den gamle sykkelen ser riktig så romantiske ut :)
Flott at du er tilbake igjen.

shabby chic og lavendel sa...

Takk Martin. :)

blooming home and garden sa...

Hei, så romantisk du har det i hagen din.. De historiske rosene er virkelig vakre, jeg er også svak for de!

Mange hilsner fra Ida