tirsdag 2. august 2011

kaffelatte skap og roser..

I dette innlegget har eg blandet litt interiør og hagebilder . Kaffe latte skapet er fra mitt eget kjøkken og alle hage og blomsterbildene er tatt uttafor sommerhuset vårt eg deler med min kjære pappa og mine to herlige søstre.


 For ei uke siden snart var det røykskadesalg i et kjøpesenter her i nærheten. Der blant andre butikker fagmøbler kjørte et salg. Mange gjorde seg nok et skikkelig kupp da alt av møbler og interiørartikler gikk til halve prisen. 


Når det kjem til møbler er eg utrulig kresen. Med andre ord, møbler fra møbelringen og fagmøbler frister så å sei aldri. Nei da vil eg heller ha en ektorp sofa fra ikea feks.


 Ellers trur eg nok eg kunne ha funne meg kjekke kjøkkenskap feks. i et urgammelt hus og som enkelte gjerne kunne ha satt fyr på uten å blunke.


 Men også nye møbler med gammel sjarm er i min interesse. Så på røykskadesalget var det egentlig fint lite eg kjøpte. Lista er kort, og inneholdt  servietter, 3 slike blå krus som eg hadde av fra før og som står fint plassert i caffelatte skapet mitt.


 Krusene har til nå kun blitt brukt til caffe latte . Derfor navnet. :) nydelige kjøkkenhånduker her også plassert i skapet. Det gjør seg sannelig å blande noen tekstiler blant krusene. Myker opp litt synes eg. 

Så var det den ramma da som eg har hatt innlegg om i fjor på den andre bloggen min.  Har snekra den sjølv og limt på en tapetbit og ei sølvskei som igjen ser ut til å trenge en liten puss... :)Har forresten to slike som henger ved siden av hverandre. Et tips her er jo å lime på en bit hvitt stoff med monogrammet til barna dine feks. og lime på skeia, gaffelen eller begge deler som ungene brukte som små. På den andre ramma mi har eg limt inn mi eiga barneskei. :)


Kjøpte også to store tresneller med blonder som garantert vil bli brukt til et eller annet prosjekt. Så må eg jo ikkje glemme lavendelsåpene. Det er kjempeviktig, og et must på badet.


 Denne gangen la eg også ei såpe på soverommet  også for å la den spre om seg med lavendelduft også der. 

Bildene som nå følger er fra hagen og rett uttafor hagen som hører til sommerhuset. kvitt, slitte og litt shabby stakittgjerder , murer og slike berg som på bildet over synes eg er det som er aller finest som bakgrunn til roser. 

 Under har eg tatt bilde av stien vår som går ut til en forbipasserende vei. Her på øya er det en bil trur eg som omtrent aldri blir brukt. Så stillt og fredelig er det her. Men et yndet sted for båtturister er det. Så duren fra båter høres nesten hele tiden. Men det er berre kos. Heller småbåt traffikk  uttafor huset enn biltrafikk. :)
I hagen..Kirsebærene er begynt å modnes og for søster og far var det nok greit at ikke alt var modnet, for bærene var utrulig gode.....
Stien som fører oss til fjæra.

Her er det nok måsen som har holdt krabbefest. :)

Idag er været utrulig bra, så idag skal eg ha ei opprydding i hagen, og deretter berre kos... 
Er planen i hvertfall. *fnis*

1 kommentar:

Bente sa...

Så nydelige bilder.

Bente