fredag 28. desember 2012

Julepynt på salg... Superlurt ;)

 
Ja i dag har eg vært på en liten handlerunde for å finne litt juletrepynt på salg. Hadde nesten bare røde julekuler, og ville så gjerne supplere med litt mer. Nille er jo i utgangspunktet billig, og endel flotte ting kan en også komme over der.
Eg fant noe flotte antikke hester og engler i " sølv " som er kjempefine å pynte treet med.

Og når eg snakker om tre, så fant eg jammen sant det og... Et flott kunstig tre som interiørbutikken brukte nå i jula fikk eg til halve prisen, og planen var jo å plassere det i gangen. Men det blir jo ikke alltid som eg først har tenkt og treet... ja det fant veien inn på kjøkkenet det hihi. Skal ta bilde av det i dagslys i morgen så kan dere få se det ;) bildet over tok eg i kveldslys og ble ikke noe bra, men et lite glimt av både tre, pynt og nissefar ble det da :)  Noen støvrosa småkuler fikk eg og tak i så eg er meir enn fornøgd med handleturen må eg sei. Jula er ikke over enda, så eg ønsker dere alle ei fortsatt god jul og riktig god helg.
 
Godklem fra
Catharina

2 kommentarer:

Furulunden sa...

Får vel vente til jeg får se det da :)

Hemmavid sa...

Hejsan!

Vilka söta hästar! Passar ju perfekt i granen..

Så ni har också barn som fyller år runt jul.. vår gosse fyller år på självaste julafton - och DÅ har vi alltid granen inne ;)

Ha en fin kväll.
kramen Jenny