mandag 28. januar 2013


Den lyseblå fargen i stua som heter " taft " og er fra jotun er eg like glad i nå som da den ble malt for et par år siden. Eg er evig takknemlig for at Hanne med bloggen Hannes dagbok var villig til å dele den med meg :D Den passer så utrulig godt til alt det lyse, shabby og romantiske eg ellers dekorerer med. Den gamle sofaen er bestandig tildekket...


- Og min drømmesofa er denne..

Rekner med de aller fleste av dere kjenner til Ektorp fra Ikea ;)
Den ser jo sååå  myk og god ut! :)

Denne som også er fra ikea har eg lurt litt på...

helt til eg såg denne flotte stolen fra Jysk :) 
Noen av dere lesere som har en slik kanskje?

To nye og nydelige linputer er kjøpt inn til stua...  


- og en eføy har fått plass på hylla over sofaen. Er litt avhengig av grønnplanter som dette :)I morgen er det ny uke med nye muligheter. 

CARPE DIEM :)

Catharina

5 kommentarer:

fru. Lærum sa...

den var en veldig delikat farge...passet få fint hos deg, men alle de flotte tingen rundt :-)

jeg synes den stolen fra jysk var veldig fin....om den er god å sitte i, er noe helt annet :-)

må ha noen grønne planter jeg også kjenner jeg ...men eføy får jeg ikke til...bare tørker ut og så sånt spinn på seg.....grrr!

klem tone

Underberget sa...

Så fine stuebilder! Enig at den stolen fra Jysk var skikkelig fin, men jeg har dessverre dårlig erfaring med kvaliteten generelt derfra, bortsett fra en overmadrass vi kjøpte en gang ;-) Lykke til med valgene!

Landlig Liv sa...

Først må jeg bare si at jeg elsker bloggen din! Så mange fine bilder til inspirasjon. Fargen var helt nydelig! Hva slags farge har du brukt på listene inntil? Jeg har lenge hatt lyst til å male noen vegger lyseblå og denne fargen falt jeg veldig for!! Mannen kommer sikkert til å få mareritt om jeg begynner på noe nytt nå (vi har hatt en aldri så liten oppussing her...), men kjellerstuen min maser på meg hver dag om at den gjerne vil ha et nytt strøk maling, hihi ;)

Landlig Liv sa...

Hei igjen:) Tusen takk for svar:) Jeg maser litt igjen jeg da..;) Jeg har nemlig vært på Maxbo i dag for å se etter den lyseblå fargen, men der klarte de ikke finne noen farge når de søkte på "Taft". Er det noen mulighet for at du har fargekoden og kunne tenke deg å dele den med meg?

Bente sa...

Så nyyydelig bilder fra stuen din.

Ha en fin dag videre.

Klem