onsdag 10. april 2013

Da eg hadde meg en liten tur rundt huset idag oppdaget eg at vårkjærminnen har startet blomstringen sin på østsiden av huset. Guri meg så deilig det er så endelig se blomstring i hagen igjen :)


primulaen er litt mer forsiktig av seg og verner enda bra om blomstene sine. Men siden det nå er mildere og regn er ventet spørs det om ikke den også vil gi slipp på knoppene sine og lar dei utfolde seg  i all sin prakt.


I mai skal vi feire konfirmasjonen til eldste dattera vår her heime, og dermed er malerkost og maling funnet frem for å friske opp i heimen.Nå går eg bort fra hvit vegg i hallen til en vårlig lysgrønn farge. Skal ikke legge skjul på at ungene synes det er flott med litt annen veggfarge nå. Trappen males også. Fra hvitt til lys grå.

Gangen ble mer livlig og landlig, men eg har så lyst å ha ei god gammeldags fillerye på gulvet, men aner ikke hvor slikt noe kan skaffes. Tips meg gjerne om du vet et sted slike selges :)

Klem Catharina

1 kommentar:

4 i Kiellandsgata sa...

Åhhh, så koselig med blomster i hagen=) Ingen blomster her enda, men det er vel håp om vår snart. Håper du har det fint=) Vibeke