lørdag 13. april 2013


 Dei siste par dagene har vært herlige også temperaturmessig. Krokusen har jo blomstret en stund, nå også i min hage. Er ikke mange krokusene eg har ser dere, men et flott syn er de nå likevel :)
 Når været er så bra at vi ikke trenger utenpåjakke å dragse på, er det fint å ta seg en liten tur ut i vår flotte natur. Fra hjemmet mitt tar det ikke mer enn 10 minutter å spasere før en kan rusle oppover på fjellet. 

For å komme opp hit til denne høyden som bildet er tatt fra, er det laget trapper som er veldig mye brukt av både voksne og barn hele året. Lyktestolper lyser opp i mørket, så her kan en gå en forfriskende tur på morgenen, eller en måneskinnstur på kvelden ;)


 Både barnehagen og skolen bruker fjellet her mye, og her har de det flott og kan grille og leke i "eventyrskogen" 


 En kan vel sei at utsikten herfra er upåklagelig :)


 Herfra kan en se fotballbanen som i disse dager skal få nytt kunstgress. Denne banen ligger side om side med barne og ungdomsskolen og barnehagen som kan ses helt nederst til høgre ved fotballbanen.


På sommeren om været er bra er stranda vår et populært sted for både store og små :)
Nå må det jo sies at stranda brukes daglig sommer som vinter av turgåere, joggere, barnehagebarna og barneskolen som ofte tar turen hit på " oppdagelsesferd". Det er mye spennende som rører seg i strandkanten og innimellom steinene i kirkefjøra må vite ;)
Oppe på fjellet er det ikke vanskelig å se hvor stien går, men stiene er likevel godt merket, for det er jo ikke bare vi fastboende som liker å ta seg en tur på fjellet... :) Det gjør også feriefolk og turister som kanskje overnatter på spa/thallasso hotellet du kan se like ovenfor stranda.


Inne i skogen kan en lett drømme seg bort om en spaserer en tur helt alene. og mulighetene for å få en litt stiv nakke etter å ha stirret oppover i tretoppene på leting etter ekorn en stund er store... Eg har har gjort det ;)


Veltede trær finner en både her og der...


Og i skogen slippes virkelig fantasien løs. Det ikke måte på hva et veltet tre kan forvandles til nemlig i et barnesinn...  ;)

Klem fra Catharina


1 kommentar:

4 i Kiellandsgata sa...

Så koselig at krokusen blomstrer hos deg=) Det gjør den ikke her enda. Det har vært en utrolig kald start på våren, men nå meldes det heldigvis mildvær noen dager fremover. For en fantastisk utsikt, og fine bilder=) Håper søndagen blir fin=) Vibeke