lørdag 25. mai 2013

Kvalitetstid...

for meg er å være ute i hagen i sol og herlige temperaturer.. gjerne med en bunke magasiner fra jeanne d`ark living.

Omtrent hele dagen har eg kost meg utendørs.
Eg har fått gravd ei grøft idag der stakittgjerdet skal opp igjen ved plommetreet vårt.... 


 Ei anna grøft har eg også gravd ut... her har eg planlagt en murvegg som skal fungere både som romdeler og ly for hagerommet der vi har hengekøya ... ved denne muren tenker eg også å plante en sjasmin. Noen tips om en god sort som passer i den romantiske hagen eg forsøker å skape ??? ;)


 Planlegging pågår altså på høyt nivå, og eg har så å sei det meste i boks.... i hodet i hvertfall. Det som egentlig gjenstår nå er å "fri" til mannen min slik at noen av hagedrømmene mine muligens kan oppnås i løpet av denne sommeren... hihi ;) Været er virkelig flott her i Selje denne helga, og eg kom til å tenke på det artige programmet " Klaus på kanten" ... Kanskje noen av dere såg episoden fra Selje? Været var fantastisk da de var her og spilte inn den episoden også. Fantastisk flott reklame for bygda vår, og besøk på jobben min fikk vi jo og ;) 

Nå skal dei siste solstrålene nytes i kveld...
 Ønsker ei fortsatt fin helg til alle! 
Catharina

1 kommentar:

4 i Kiellandsgata sa...

For et koselig innlegg=) Hagen din er allerede superromantisk ut, og jeg elsker romantiske hage. Høres ut som du har hatt en fin dag. Fortsatt god helg til deg=) Vibeke