fredag 31. mai 2013

Syriner er favorittbusken min... og nå er det ikke så lenge før de blomstrer her hjemme. Den som er på bildet under ( lånt fra nettet) har eg omtalt i et tidligere innlegg. Denne har stått på ønskelisten min lenge og heter " Beauty of Moscow ". Etter å ha kontaktet et gartneri fikk eg i dag bekreftet at dei hadde klart å få tak i både denne og syrinen " Annabel ". 
JIPPI!! :))


Annabel under.


Skjærsminen "Schneesturm" som visst skal ha en nydelig duft vil eg også gjerne ha tak i, og håper den vil komme inn i sommer.


Ellers har Anemonen startet blomstringen..


I tillegg til denne under her som eg har glemt navnet på..


Fra naboen hage har det nå spredt seg engkarse inn på en liten del av plenen vår. Det er et vakkert ugress, som nok mange ønsker veldig velkommen, mens andre igjen ikke gjør det. Eg synes de rosa blomsterskyene er nydelige, men er fremdeles veldig usikker på om eg vil la denne spre seg mer ut i hagen enn den allerede har gjort. Nydelig er den også i vase og eg har nå plukket meg en bukett til kjøkkenet i dag. 


Klem
Catharina

1 kommentar:

4 i Kiellandsgata sa...

Så søte rosa blomster=) Jeg er enig, syrin er fantastisk og det lukter så utrolig godt. Jeg vet ikke hva vår heter, men den er søt den og. Håper helga blir fin=) Vibeke