fredag 31. mai 2013

Syriner er favorittbusken min... og nå er det ikke så lenge før de blomstrer her hjemme. Den som er på bildet under ( lånt fra nettet) har eg omtalt i et tidligere innlegg. Denne har stått på ønskelisten min lenge og heter " Beauty of Moscow ". Etter å ha kontaktet et gartneri fikk eg i dag bekreftet at dei hadde klart å få tak i både denne og syrinen " Annabel ". 
JIPPI!! :))


Annabel under.


Skjærsminen "Schneesturm" som visst skal ha en nydelig duft vil eg også gjerne ha tak i, og håper den vil komme inn i sommer.


Ellers har Anemonen startet blomstringen..


I tillegg til denne under her som eg har glemt navnet på..


Fra naboen hage har det nå spredt seg engkarse inn på en liten del av plenen vår. Det er et vakkert ugress, som nok mange ønsker veldig velkommen, mens andre igjen ikke gjør det. Eg synes de rosa blomsterskyene er nydelige, men er fremdeles veldig usikker på om eg vil la denne spre seg mer ut i hagen enn den allerede har gjort. Nydelig er den også i vase og eg har nå plukket meg en bukett til kjøkkenet i dag. 


Klem
Catharina

lørdag 25. mai 2013

Kvalitetstid...

for meg er å være ute i hagen i sol og herlige temperaturer.. gjerne med en bunke magasiner fra jeanne d`ark living.

Omtrent hele dagen har eg kost meg utendørs.
Eg har fått gravd ei grøft idag der stakittgjerdet skal opp igjen ved plommetreet vårt.... 


 Ei anna grøft har eg også gravd ut... her har eg planlagt en murvegg som skal fungere både som romdeler og ly for hagerommet der vi har hengekøya ... ved denne muren tenker eg også å plante en sjasmin. Noen tips om en god sort som passer i den romantiske hagen eg forsøker å skape ??? ;)


 Planlegging pågår altså på høyt nivå, og eg har så å sei det meste i boks.... i hodet i hvertfall. Det som egentlig gjenstår nå er å "fri" til mannen min slik at noen av hagedrømmene mine muligens kan oppnås i løpet av denne sommeren... hihi ;) Været er virkelig flott her i Selje denne helga, og eg kom til å tenke på det artige programmet " Klaus på kanten" ... Kanskje noen av dere såg episoden fra Selje? Været var fantastisk da de var her og spilte inn den episoden også. Fantastisk flott reklame for bygda vår, og besøk på jobben min fikk vi jo og ;) 

Nå skal dei siste solstrålene nytes i kveld...
 Ønsker ei fortsatt fin helg til alle! 
Catharina

mandag 20. mai 2013

Endelig...

 er plommetreet i blomst igjen .. Det er noe eg gleder meg til hvert eneste år. De små hvite blomstene er nydelige. 


 Over her ser dere fremsiden av huset vårt. Ennå er det gult, men forhåpentligvis vil det bli hvitt i løpet av sommeren... det gjelder også levegg og stakitt på plattingen foran vinduene i første etasje. Det gamle vinduet på leveggen skal i tillegg få pyntelister. 

Idag har vi jo hatt et fantastisk vær og eg har kosa meg  i hagen med luking, og annet hagearbeid. Tankene har vandret og planlegging av ei utestue er noe eg spekulerer mye på og som eg gjerne skulle fått ferdig i løpet av denne sommeren. 


Sjekk bare så fint det er hos lantlivinorregrd.blogspot.no
Ønsker en finfin kveld til dere som kikker innom :)

Catharina