fredag 1. april 2011

Aller først må eg berre få beklage. Eg har virkelig et stort problem å ta tak i her inne på bloggen. Headeren er fryktelig skjev, kolonna der mine innlegg skal være er for smal, og det igjen gjør jo at bildene mine blir veldig små og ikke helt kommer til sin rett. Kjekkere å sjå bilder med litt størrelse synes eg. og det står igjen fleire ubrukte cm. på hver side som ikke er i bruk. Har lenge tenkt å gå inn og besøke Anne på Moseplassen for å få finne hjelp til dette. Men eg har holdt på med disse kodene tidligere og der kreves det full konsentrason. og Gooood tid. Men eg har fått det til før, og gjer det nok igjen. Må berre manne meg opp til å begynne. Så over til mitt egentlige innlegg idag. No er heldigvis plenen og blomsterbedene helt fri for snø! Og måtte det bare vare denne gangen!  :) Så kjekt det var å kunne rusle rundt i hagen og sjå kor det spirer og gror igjen. 


Som bildet over viser, er det primula, scilla, m.m som snart vil blomstre her hos meg. Snøklokkene blomstrer allerede for fullt.


No skal eg ta til på husvasken, det er jo Helg!!! Ønsker alle en super fredag!  
catharina

6 kommentarer:

Parkvegens Hageglede sa...

Åååå, så vakre de vårtegnene dine var. Her ligger snøen enda, så dette var det jeg trengte på en fredag kveld, 1.april. Takk, med ønske om en fin helg!

Blomsterguri sa...

Ikke beklage deg for noe på bloggen din.Syns det ser helt fint ut fra her som jeg sitter. Ha en god helg du også!

krepsemor sa...

Jeg fikk endret bloggen min til nesten full bredde, så da kan jeg legge inn riktig store bilder! Det er ikke så vanskelig, men som du sier, det krever full konsentrasjon. Du kan jo lage deg en testblogg, og prøve det der! Det gjorde jeg!
Så flott blomstring i hagen din! Herlig når de begynner å røre på seg!

Mom`s garden sa...

Så fin blogg og header:-) det er en glede at det våres og spirer ute nå.

Asbjørg sa...

Så deilige vårtegn,hos oss kom det så mye snø at alt forsvant,men nå ser det ut til å gå rette veien igjen!Herlig!

Inger Marie sa...

Takk for flotte bilder du viser!
Jeg har funne snøklokker,de fylt med grønnt inni...herlig. NÅ er det vår:)
Ha en fin våruke,hilsen meg:)