mandag 28. mai 2012

Et lite romantisk innslag i hagen :)

Vi har hatt noen fantastisk flotte sommerdager i flere dager nå, og det har vært så herlig å kunne lagt seg om kvelden og vite at morgendagen vil bli like flott! 

En sitteplass under hagens frukttre er ikke uvanlig, og en sengehimmel hengt opp i treet har eg også sett bilder av flere ganger, og det er kjempefint og sjarmerende synes eg, men ikke noe vanlig syn rundt om i hagene her ihvertfall. Eg lar meg ikke stoppe av det, for eg hadde så lyst til å gi hagen et litt mer spennende og romantisk  innslag, så dermed fikk eg hengt opp en sengehimmel eg hadde liggende. 


Busken dere ser i forgrunnen på bildet over er min gule trepion eg hadde lagt ut for salg tidligere. Den blei nok litt for dyr, så den har fremdeles samme adresse. Pga. overgang fra bed til platting foran huset, måtte den flyttes ut i hagen. Flyttingen har gått helt fint, og den står full av knopper nå :)

Under er den utsikten eg har når eg sitter under plommetreet med latten min ;) Men enda er det lite blomstring i bedene, der eg har plantet både roser, lavendel, geraniumer m.m Så oppdatering herfra kommer senere :) Bortenfor gjerdet har vi ikke fått gjort noen enda. Vi har jo holdt på med platting og steinlegging av husmur, og da blir det nå slik at noe må vente. :)Bildet under derimot er en nyoppdaget syrin for min del. Bildet er lånt, men denne syrinen har klatret helt øverst på ønskelista mi. Har dere sett noe så vakkert? Kanskje noen av dere har denne selv :) Fargene er så utrulig herlige. :O)

I dag kan eg ikke skryte av flott vær. Temperaturen har sunket betraktelig, vinden har snudd. Men eg håper vi vil få flere slike flotte dager som vi nå har hatt om ikke så altfor lenge :)
Ønsker dere en finfin Mandag

Klemmer fra
Catharina
10 kommentarer:

Anki sa...

Underbara bilder, en sån sänghimmel har jag oxå i gömmorna...Tack för det fina tipset *ler*
Å tack för att du tittade in till mig...vi "ses" säkert igen!

Ha en fin dag!
Kram Anki

Underberget sa...

Så fint du har gjort det, skikkelig idyllisk! Deilige dager vi har hatt nå, og vi får håpe sommervarmen kommer tilbake snart! Jeg har også tenkt på slik sengehimmel, med picknikk-pledd til barnebursdagen i juni. Ha en fortsatt fin kveld! Klem fra Berit

Bente sa...

Så vakkert. Deilig med solfylte dager.

Terassebeisen vi har brukt er Butinox Gråhvit, kode 1008. Er kjempefornøyd med den.

Klem

Anne (Moseplassen) sa...

aiai for en syrin! kan forstå du ønsker deg den ja :)

Flott den sengehimmelen, smart måte å lage en egen liten spesialsone i hagen :)

Monica fra Koseleg sa...

Den syrinen har jeg også notert på ønskelisten du- den er nydelig!!! En slik sengehimmel har jeg da liggende ett sted.....? Koselig hage med grusganger og melkespann- slik liker jeg det! Vinden har snudd her også-håper på høyere temperaturer og sol snarest! Ønsker deg en fin ny uke!
Mvh Monica

krepsemor sa...

Wow, den syrinen var bare nydelig! Den er notert på min måha-liste øyeblikkelig =)
Så romantisk og koselig det ble med sengehimmelen over bordet og stolen!
Ha ei fin uke, Catharina!

Fioletta sa...

Nydelige bilder fra en nydelig hage. Elsker Shabbystilen, men jeg har så diger hage, at jeg sliter med å fylle den vakkert og shabby. Får ta tiden til hjelp.
Lurt med himmelen, og myggsmart..
Fioletta

Norr om Köpenhamn sa...

Vilken underbar plats i trädgården!
Här regnar det för fullt idag, till skillnad från det sommarvädret vi har haft i två veckor nu.

Kram på dig
Ulrika

Inger Marie sa...

Så nydelig du har laget det!..virkelig flott å sitte under et slikt florlett nett:))

Ellen sa...

Åååhh så herlige bilder! Helt fantastisk. Så utrolig sjarmerende med sengehimmelen! Vakkert og romantisk:) jeg nyter hagebildene dine <3
Klem Ellen