mandag 27. juni 2011

Her inne hos meg har det vært lite aktivitet i det siste. Det er jo slik at når det kjem noen herlige dager så må en nesten berre benytte seg av det så godt som en kan.


 Vi har vært et par dager på øya og fått malt endel på sommerhuset vårt. Glemte utrulig nok å ta med kameraet, så bilder derfra får komme senere. Sjølve huset, vinduer,lister og alt blir ikke direkte kvitt, men en litt varmere kvit farge så inntrykket ikke skal bli for `hardt`. På grunn av alt det lyse, og siden dette er et sommerhus har vi vel blitt enige om at ytterdøra skal få en fin blåfarge.


Synes det er så fint siden havet ikke er langt unna.  Heime hos meg er det også mye blått som blomstrer no. En type veronika, og geranium har eg tatt bilder av .  


Ute står et par stoler og bord. Men siden været er så ustabilt. har eg ikkje orka å pynte noe særlig med hverken duk, puter eller andre ting som ville ha myket opp og gjort det enda triveligere.Denne veronikaen veit eg ikkje navnet på men gjør du, så hadde det vært kjekt å bli tipset om det. :)Senere idag skal eg kose meg med å besøke endel av dere der ute. 
Ønsker alle en herlig Mandag.6 kommentarer:

Ellen sa...

Hei Catharina. Nydelige bilde fra hagen din, igjen! Veronika har jeg ikke i hagen, så den vet jeg ikke navnet på. Men med en slik herlig blåfarge på den, så er det vel en plante jeg må skaffe meg til hagen:) Nydelige hagemøbler du har og koselig med melkespannet:) Ønsker deg en god uke. Klem Ellen.

Parkvegens Hageglede sa...

Fine sommerbilder fra hagen din. Blåfargene er vakre.. det blir vel omtrent som ytterdøren din... eller hva? Ønsker deg en fi uke!

Anne sa...

Dette var bare nydelig..som alltid hos deg!
Koselig på uteplassen med sittegruppen og de blå blomstene.
Ikke mye puter og pledd ute til nå her heller..
før en får snudd seg regner det igjen.
Men i dag er i alle fall temperaturen fin og akkurat nå skinner solen.
Høres ut til å bli veldig koselig på sommerhuset..gleder meg til å se bilder!
Sommerklem fra Anne

Oddvar Rune Seljen sa...

Vakkert :)

Mette`s hus og hjem sa...

Hei på deg :)
Så koselig blogg du har med mange vakre bilder :)
Nydelige bilder av hagen din under her, å uteplassen din var kjempefin :)
Har lagt meg til som følger å gleder meg til å se mere hos deg :)

Ønsker deg en fin kveld og morgendag
Klem Mette :)

Angels & Roses sa...

Hej! 3 lotter ska registreras på dig =) önskar dig nu lycka till. Måste kika om jag är följare på din fina sida. Ha en fin dag Kram