fredag 25. november 2011

Vær!

Idag skulle jo eg være så innmari effektiv tenkte eg og berre ordne til advent, men med så mye vær som vi har hatt i dag så blei eg så betatt at eg glemte helt heile adventshelga. Og ja, til tider kan eg lett la meg avspore... hehe. 


Har vært endel ute og derfor har omtrent ingenting blitt gjort innenfor husets fire vegger, bortsett fra at eg har  fått lagt i sammen noen klær som tok litt ekstra lang tid idag.


Over ser dere kirka vår med alle dei gamle naustene nedenfor som står med "føttene" i vann. 


 Har hatt klesstativet stående i stua i natt og med store vinduer rett ut mot det frådende havet skimtet eg innimellom ganske svære bølger som feide innover mot land ut i her et sted, og da vart klærne slengt til side og kikkerten plukka opp i ei fryktelig fart. Eg måtte jo få med meg det praktfulle synet på mye nærmere hold. :) Eg tenkte også med meg sjølv at eg kunne nok aldri ha trivdes et sted uten havet som nærmeste nabo. Er altfor glad i sjøen til det...  :D

En stormfull klem fra meg :) 

5 kommentarer:

Asbjørg sa...

Ja der var det vind og stor flo ser jeg.Vi har vel det værste i vente høres det ut som!Ha en fin dag!

stallnilsen sa...

Har ennu ikke merka noe til berit, men mye sjø har vi hatt idag, fine naturbilder fra dæ, ha ei trivelig helg, hilsen Lisbeth ;)

Hemmavid sa...

Oj! Vilka häftiga bilder!
Tänk att vädrets makter kan vara så mäktiga...

Ha en fin helg.
Kramen Jenny

Solveig sa...

Kjenner meg så inderlig godt igjen! Jeg blir også lett fasinert av vær og vind. Der andre uffer og ojer seg, sitter jeg og med en underlig og kribling i magen over disse intense naturfenomene våre.
Jeg vil også ha havet som nabo;o)
Heftige bilder - skjønner godt du ble avspora.
Ha en fin kveld.
Klem fra Solveig

Anki sa...

Hej och tack för hälsningen hos mig!
Vilka bilder du bjuder på...Norge är ett vackert land! Här blåser det oxå rejält idag, och regnar så det är inneväder!

Önskar dig en fin advent!
Kram Anki