fredag 1. juli 2011

Er det å være impulsiv en god ting eller er det kanskje ikke noen bra ting i det heile. Alt etter som vil eg seie. Sjølv kan eg være veeeldig impulsiv til tider. Kan fort bestemme meg for en ting, men kan jammen fort ombestemme meg igjen og. :) Noken som kjenner seg igjen? :) 
For noen år tilbake til da dattera mi som nå er tretten, var ca. fem seks år, synes eg at soverommet hennes måtte å pusses opp litt. Ho hadde da overtatt rommet etter en litt eldre bror. Og det sei vel seg sjølv at ho som er jente ikkje skal ha et gutterom. Nei, da må det bli litt meir rosa og prinsesser og sånt så klart.


 Veggene blei malt, og eg kom selvfølgelig på den GODE ideen om å male et bilde på den ene veggen hennes . somtilslutt  blei rundt 3 kvadratmeter stort.  Når det først var bestemt, gikk det ikkje lenge før maling i forskjellige farger på små bokser blei handlet inn. 


Eg er håplaus til å tegne av fri fantasi, så eg fant frem et prinsesse blad døtra mi hadde liggande og fant et flott motiv der som vi blei enige om å bruke. Så med en blyant i mi høgre hand og bladet med motivet i den venstre tok eg fatt på oppgaven med fryd. :) Skisset først opp alle detaljer, og malte så godt eg kunne etterpå. 


Eg blei da ferdig etter et par tre dager. :) Og dette veggmaleriet har preget rommet hennes til ho blei så stor at det begynte å bli litt vel barnslig med prinsesser  på veggen.


 Bildet blei foreviget med fotoapperatet før alt blei malt over for et år sida. Hadde eg skulla gjort noe sånt no, hadde eg heller villa ha malt bildet noe mindre og fått laga ei ramme til å ha rundt. Et artig prosjekt var det i hvertfall :) 


3 kommentarer:

Så Vitt Jag Vet sa...

Visst är du så duktig att måla..Helt underbar bild ! Vad synd att ni målade över ,men förstår att din dotter tyckte att hon var för stor för sagoprinsessor....
Tur att du har det på foto...
Ha det bra!
Kraam
Sanne

Ellen sa...

For et nydelig bilde Catharina! Du er jo kjempedyktig! Så bra at du har det på foto. likte spesielt godt slottet..Nydelig! Ønsker deg en god dag. KLem Ellen.

Oddvar Rune Seljen sa...

kjempeflott. Du er jammen meg en tusenkunstner, flink er du, bra at du fikk tatt bilde før du malte over :) stå på med dine kjempe flotte hobbyer :)

fortsatt fin dag :)