torsdag 14. juli 2011

 Hei kjære bloggevenner :) Dagene flyr avgårde, og eg har store problem med å skille den ene dagen fra den andre. Dei siste par dagene har eg, ungene og andre familie medlemmer vært og jobbet på sommerhuset vårt igjen.


 Det males, sages og hamres. Vi maler huset utvendig, men det er også forskjellig annet vi holder på med. men det blir eg nok å komme tilbake til senere engang.


 Det blåste ganske friskt da vi kjørte ut med båten i går. Motorstopp fikk vi selvfølgelig og da vi skulle heim igjen. Heldigvis er mannen min maskinist, og vi kom oss da heilberga heim :) Litt mindre vind var det heldigvis idag. . :) Ungene fant ut at blåbæra er blitt modne, så etter turen vår på øya idag bar det rett heim og opp på hauen  bak huset vårt for å lete etter modne bær her også. Litt fant vi. :)  


I hagen har både campanula "snøhvit" og min kvite geranium  "Double Jewel" startet blomstringen. 

Geraniumen er kjøpt i år, så eg har vært litt spent på hvordan den ville bli seende ut. Eg godt fornøgd eg :)
Ønsker en fin Torsdag til alle!3 kommentarer:

Oddvar Rune Seljen sa...

kjempeflotte bilder. flott Torsdag til deg også :)

Ellen sa...

Hei Catharina. Ja nå flyr dagene og endelig kom godværet til oss også:) Så heldige dere er som har et sommerhus! Godt med ville blåbær, de er jo så mye bedre og sunnere en de som selges i butikken. Nydelige bilder fra hagen:) Geraniumen var nydelig. Klem Ellen.

Inger Marie sa...

Sukk...for noen flotte stemningsbilder du viser...:)
Spennende å se hva dere hamrer og snekrer på...:)
Jeg stikker innom snart igjen:))