lørdag 2. juli 2011

Endelig vart det såpass bra vær at det frister å være ute i hagen. Har luket litt ugress og klippet plen. Og no er pionene kommt i blomst også :) Et herlig syn!


 Har også akeleiefrøstjerner som står i blomst.

 Dei ser nesten ut som små rosa skyer :) 

Akeleiene står fremdeles og blomstrer og er blant mine store favoritter i hagen. Får berre håpe på flere slike godværsdager fremover. Ønsker alle besøkende en flott lørdagskveld !

5 kommentarer:

Angels & Roses sa...

Vilka underbara bilder du visar. ♥ tack rara du för den fina kommentaren. DEN värmer i hjärtat. KUL att du gillar mina kort. Hihi jag hoppas du drar vinsten så gullig som du är. Ha en fin helg du också KRAM

Oddvar Rune Seljen sa...

Kjempe flott blomsterbilder :) du er flink :)

Inger Marie sa...

Lekkert, lekkert Catharina:)
Håper på sol og varme...riktig sommer nå:)
God sommeruke til deg:)

Ellen sa...

Hei Catharina. Det er så kjekt å få se bilder hos deg både i hagen og inne! Jeg misunner dere stakittgerde!! Alt blir så fint me det som innramming. Nydelige peoner du har, av ein ellerannen grunn så lige eg bedre og bedre sånn mørk karmin rosa blomster, både peoner og roser, de gir er godt gammeldags preg med de fargene synes jeg da:) Mine peoner fikk sopp og knoppene råtnet:(( Hpoer på friske peoner til neste sommer. Akelejefrøstjernene er nudelige sveveplanter.Jeg sådde i vinter som jeg har plantetr ut i bed men de er ikke blitt så store ena...Var også så heldi at jeg fikk tak i en fylt sort, nemelig Thalictrium Hewitts Double:)) Etter at jeg så Claus Dalby hadde denne så ble jeg helt forelsket i den planten:: Håper den blit stor og flott ettervært. Den storkenebben du viser har jeg likadan:) Kjekke trofaste planter med søte blomster. Håper du får ei fin ny uke:) Klem Ellen.

Skogslyckan sa...

Tack för titten på min blogg! Vilka underbara blomsterbilder du visar!
Den blå (är det en ekleja) skulle passa klockrent vid mitt blåvita hus.
Ha en fin start på nya veckan!
Kram Pia