onsdag 27. juli 2011

Malvaens blomsterflor :)


Det har vært stille på bloggen min i den siste uka. Eg har hatt kjempekoselig besøk av den ene av mine kjære søstre. Da har eg latt bloggingen ligge, og dagene blitt fyllt opp av andre hyggelige gjøremål.  :) No er eg derimot tilbake med nytt innlegg og bilder av en annen av mine favoritter i hagen. 
Denne har eg skrevet om tidligere også. Malvaen er et must i den bonderomantiske hagen. Den fyller utrulig opp i blomsterbedet ,og er et herlig syn med sine enkle men utrulig skjønne blomster. Og så er det så mange blomster på hver eneste stilk.




Nå har eg berre denne rosa typen, men eg vurderer sterkt å skaffe meg en kvit sort også engang.

Under er den kvite geraniumen i godt selskap med en torskemunn. 










søndag 24. juli 2011


Varme tanker går til alle berørte og etterlatte...




Klem fra Catharina. 

fredag 22. juli 2011

Det er ikke så mye som skjer i hagen nå bortsett fra at plommene vokser seg stadig større. Campanulaen har eg hatt med tidligere, men den står fremdeles og blomstrer og den er så fyldig og skjønn så eg tar den med denne gangen også :)


Som det står skrevet i "boka " under. Været er slett ikke mye å skryte av. Men det gjelder å nyte dei få solskinnsdagene som er. :)


Denne er nettopp begynt sin blomstring. Og den er overdådig og full av blomster når den kjem ordentlig i gang. Blir nok å vise flere bilder av den senere.


Ei flott dame fra victoriatiden. 


Bildet under er resultatet etter at eg har lekt meg med det i Photoscape.


Er imponert over fjellfokkens lange blomstring... Her speiler den seg i vannet fra fuglebadet.

Yndlingsrosa mi igjen:)



Ha det kos og
nyt dagen! :)



lørdag 16. juli 2011

Måtte berre vise dere kor fin solnedgang vi hadde idag. Nå sitter eg med altandøra oppe og hører på nydelig musikk fra utedansen som er nede i sentrum akkurat nå.


Ønsker dere en fortsatt fin lørdagskveld. 

Catharina

Atter en herlig dag er forbi. Idag har eg virkelig kosa meg ute.



 Ungene har lekt seg i hagen mens eg har pusla rundt og luka litt her og klipt litt der. Og midt i mellom tatt en pust i bakken med en herlig kaffe latte.


 Har ommøblert litt i hagen i dag. hehe Har vært og hentet ned en hagebenk fra nordsida av huset og satt den i en krok på framsida.


 Eg burde virkelig ha investert i fleire benker. Sånn blir det når en skal ha en sitte plass i hvert et hjørne og liten avkrok i hagen. :) Kafe` stolene og bordet har eg flytta og plassert under plommetreet. 





Her lekte ungene at det var en kafe`. Etter å ha trilla "småbarna" sine rundt i hagen endte dei altså opp på denne kafeen.


 Skal tru kor dei har fått den ideen ifra..... fnis. Igjen har tida kommet til blomstringen av yndlingsrosa mi. Den har en nyydelig sart rosa farge og lukter herlig. Så da blir det naturligvis noen bilder av den igjen. :) 




Hengekøya fungerer fint som seng til de små :)

I mårå skal vi avgårde til sommerhuset igjen for å fortsette der vi slapp sist.


 Med håp om at morgendagen skal bli like fin som idag, ønsker eg alle en kjempekos lørdag og god helg! :) 


torsdag 14. juli 2011

 Hei kjære bloggevenner :) Dagene flyr avgårde, og eg har store problem med å skille den ene dagen fra den andre.



 Dei siste par dagene har eg, ungene og andre familie medlemmer vært og jobbet på sommerhuset vårt igjen.


 Det males, sages og hamres. Vi maler huset utvendig, men det er også forskjellig annet vi holder på med. men det blir eg nok å komme tilbake til senere engang.


 Det blåste ganske friskt da vi kjørte ut med båten i går. Motorstopp fikk vi selvfølgelig og da vi skulle heim igjen. Heldigvis er mannen min maskinist, og vi kom oss da heilberga heim :) Litt mindre vind var det heldigvis idag. . :) Ungene fant ut at blåbæra er blitt modne, så etter turen vår på øya idag bar det rett heim og opp på hauen  bak huset vårt for å lete etter modne bær her også. Litt fant vi. :)  


I hagen har både campanula "snøhvit" og min kvite geranium  "Double Jewel" startet blomstringen. 













Geraniumen er kjøpt i år, så eg har vært litt spent på hvordan den ville bli seende ut. Eg godt fornøgd eg :)




Ønsker en fin Torsdag til alle!