fredag 13. januar 2012

Da er det jammen blitt helg igjen.. Det er fredag den trettende, som ikke kan være annet enn en lykkedag :O)
For idag fyller min yngste sønn 18 år. Det er utrulig kor fort tida går... Han er forøvrig av gårde til sin aller første kjøretime hos kjørelærer idag. så tvi tvi... Så får vi berre krysse fingre for at ingen svarte katter tuller seg bort på veiene idag... *fniis* Neida slikt tull det trur jo selvfølgelig ikkje vi nooooe på... ;) 

Under ser dere treseteren vår som er plassert i den ene delen i stua. Vi har det IKKE så kvitt i stua, men pga. dårlig og feil lys må eg berre gjøre bildene lysere, samt falme de litt for å dempe lyset fra lamper og levende lys. Ellers blir bildene så veldig gule. Så ære være alt som heter redigeringsprogram. For eg er veeeldig dårlig når det gjelder innstillinger på kameraet. Så er det sagt ;)


Toseteren står da på motsatt side i stua, og er min koseplass. Der sitter altså eg og blogger akkurat no :))

Som bildene viser er eg sååå fæl til å ha myyye på veggene.. Klarer altså ikke å ha store tomme flater noen steder. Helt håplaust .. Eg forsøker tappert, men nei. .... Som dere ser har vi lagt et skikkelig furugulv i stua. Men eg skal innrømme at det er et slit når det skal vaskes. Eg bruker vann og myye grønnsåpe til denne jobben. Er det noen av dere som har erfaring med slike gulv og gjerne noen gode tips og råd til vedlikehold ... om det finnes annet enn grønnsåpe og vann ;) Ellers kunne eg tenkt å fått en kvitere overflate på det uten å male. Tips tas imot med stor glede! 

For litt siden fikk vi melding om at i morgen  og søndag blir det jobb igjen, så det er berre å mote seg opp til to nye laaaange arbeidsdager. Men det er helge jobb og da er det heeelt greit :)


Smil og klem fra
Catharina
6 kommentarer:

Inger Marie sa...

Gratulerer med 18åringen:)..og takker for koslig kommentar hos meg....dumt at det blåser så mye hos deg at det er vanskelig med utepynt...men du har det så koslig og flott inne:))
God helg :))

Hemmavid sa...

Hej!

VIlket trivsamt vardagsrum ni har!

Hoppas att ni fick en fin fredag den 13 onde - och att det inte hände några missöden då sonen var ute i trafiken!
Stort grattis till honom på födelsedagen!

Kramen Jenny

Mette`s hus og hjem sa...

Utrolig nydelig på stua deres, syns det er fint å fylle veggene med masse dill og dall jeg med, prøver å begrense meg litt for det blir så mange hull i veggene når jeg bare må forandre til tider men :))

Ønsker deg ei fin helg
Klem Mette :))

Bente sa...

Nydelige bilder hos deg.

Riktig god helg

Klem Bente

Anne sa...

Så nydelig i stua di og fantastiske bilder !
Gratulerer så mye med yngstemann..
utrolig hvor fort årene går.
Tenker han syns det er kjekt å starte på lappen !
Ønsker deg en god arbeidshelg !
klem Anne

Ellen sa...

Så nydelig og romantisk du har det hos deg Catharina! Helt fantastisk flott!