torsdag 12. januar 2012

Den påbegynte heklede vesken ble isteden for en ny lampeskjerm... :)

God formiddag til dere :)
 Og takk for at dere tar turen innom. :)


Idag kan eg opplyse om at vi har et forrykende vær. Det blåser så det knaker i både vegger og tak.
Bildet er tatt fra altanen vår som er rett ut mot havet. Tak og bygninger på bildet er naboens.

 Eg har jo besøkt mange av dere allerede tidligere idag og det er ikkje fritt for at eg blir litt misunnelig på dere som kan pynte og ordne det fint uttafor inngangsdøra deres. Her er det berre å glemme. Vinden ville stukket av med alt før eg hadde fått sukk for meg, så her er det ikke noe flott inngangsparti å skryte av dessverre :) Siden eg er ansatt hos Norway Pelagic som er et fiskemottak der vi tar imot makrell, sild m.m har vi i perioder mye fritid. Etter ei lang periode uten mottak startet vi for fullt med 27 timers arbeid fordelt på to dager. Skal innrømme det vart en hard start men slik er det på denne typen arbeidsplasser og egentlig så nyter eg det. Eg liker å kjenne på kroppen at eg jobber...:) nok om det. Idag har vi da altså ikke mottak, og da gjelder det å fylle opp dagene med andre ting. Det er jo alltid noe som skal vaskes, ryddes og ordnes, men før eg tar til på det idag hadde eg altså tenkt å se om eg hadde noe stoff liggende som eg kunne sy meg et par puter av, men idet eg kikker inn i skapet, finner eg noe som eg heklet i fjor sommer og som eg da tenkte skulle bli ei fin lita veske til meg sjølv, men som eg har lagt vekk uten å ha sydd sammen bunnen, eller laget skulderreim på. Det som slo meg da eg fant den var at den kunne eg da bruke som lampeskjerm i stua. Og slik ble det. 


Den er heklet med dobbelt garn, og siden det enda er vinter, synes eg det går greit. Eg satte inn et "magebelte" for litt feminin fasong *fniis* og deretter et bånd øverst oppe for å stramme inn og holde på plass. hehe

 Min "lampeskjerm ble litt for "lang" i forhold til den gamle skjermen men det fikset eg med å brette inn kanten øverst og sy den fast. Dermed ble den litt fyldig og fin øverst. :) Så var det disse putene da.... Kanskje eg får utsette de til en annen dag. hehe

Hos Fabelaktig pågår det nå en konkurranse der premien er et Nikon kamera. Hvem kan vel ikke tenke seg det, så det øverste bildet her i innlegget er mitt lille bidrag til konkurransen. :)

Eg har fått nye følgere som eg vil ønske varmt velkommen.
Håper dere vil kunne finne et eller annet som gir litt inspirasjon  :)
Ønsker dere en finfin torsdag

Klemmer fra Catharina

6 kommentarer:

Mette`s hus og hjem sa...

Hei Catharina :)
Herlighet så tøff den lampeskjermen ble, skikkelig fin å så passet den så godt med resten :)
Her er det også ruskevær, meldt ny storm i ettermiddag også, så her er det bare å holde seg inne å fyre i ovnen og masse lys :)

Ønsker deg en fortsatt fin dag
Klem Mette :))

Fru.Underberget sa...

God ide å bruke den som lampeskjerm. Gir et skikkelig romantisk preg og passer jo rett inn hos deg! Ha en fortsatt fin dag.
Klem fra Berit

Fabelaktig sa...

Så kul lampeskjerm!

Koose deg i stormen, her på østlandet har vi solgløtt :)

♥Smil og klem♥
Maia

Myrullpiken sa...

For en nydelig lampeskjerm, nydelige bilder og ikke minst en nydelig blogg:)

Titt gjerne innom vår blogg og bli med på vår give away:)

Gode klemmer fra myrullpiken<3

Hemmavid sa...

Hejsan vännen!

Otäckt med stormen. Hoppas att den lugnar ner sig...

Så fina bilder, jättesöt lampskärm - och färgen på dina rosor är u uuuunderbara!

Kramen Jenny

Anonym sa...

Nydelige bilder :) Og en veldig fin ide til lampeskjerm :)