mandag 19. mars 2012

Hei og god formiddag til dere ;) 
Ja eg har fått med meg at det er og har vært nyyydelig vær på østlandet i det siste... Heldiggriser!! :) Vi derimot har hatt et variabelt vær, såpass ok at eg har fått gjort litt meir ute i hagen i hvertfall. hihi. I dag er det derimot full vinter med snø og slaps, men ryktet sier at vi også snart får sol så da har vi jo noe å se fram til i det minste. :O)

Eg har fått hekledilla!!
 og når det ikke er noe utevær, så har eg fått heklet litt i stedet. Eg har heklet noen slike Mobiletui der du tar telefonen ut fra siden. Myyye enklere og kjappere å få fatt i telefonen når den tas ut den veien synes eg. :)


Skal hekle meg flere i forskjellige duse farger med litt annet tilbehør og romantiske detaljer etterhvert. Det kan jo være greit å ha en til best, en til fest, en til ditt og en til datt... alt etter hva en har på seg ellers ;) Og så er de jo så kjappe å hekle. Oppskrift har eg ikkje, for eg har berre dikta og prøvd meg fram :))

Så må eg jo få opplyse om at kjøp og salg gruppa på facebook med navnet " blomstermarkedet" nå har fått 200 medlemmer! :)))
 Så er du interressert i hage og blomster er du VELDIG velkommen til å melde seg inn  du og.

Ha en riktig flott Mandag :)

Catharina 

2 kommentarer:

Hemmavid sa...

Hejsan!

Men så söt liten mobilväska du har virkat... jag önskar att jag kunde virka lite bättre - men det är väl bara att öva ;0)

Ha en fin måndag - hoppas att våren kommer med stormsteg nu - för nu vill vi ha mer värme, eller hur?

Kramen Jenny

Marie sa...

Kjekt med handarbeid på hendene når det ikkje er utever :)

Skjønn veske du har hekla :)

Og som du seier er det kjekt med ei til ditt og ei til datt :)