tirsdag 6. mars 2012

Operasjon grusgang i hagen, del 2. :)


Tanken eg har gått med om å lage meg grusganger i hagen er gått fra tanke til handling. 
Har vært veldig gira på å få dette gjort, og utålmodig som eg er hoppa eg i det og startet å spa opp torva i helga.  I går bestillte eg grus, som eg venta å få en av de nærmeste dagene. Men dette var virkelig  kjapt levert, for grusen kom berre noen timer etterpå  :)) 

Bilder av hagen slik den ser ut no hadde eg vel aldri trudd eg kom til å vise, Men det er nå engang sånn det ser ut når det er tidlig vår og hagen er under "oppgradering"  Fniis
Stien ser jo veldig brei ut nå, men eg veit at når sommeren er her og plantene har fått vokst seg til vil inntrykket bli et helt annet. :)
Og der dere ser den høge pålen som er myye høgre enn gjerdet, er resten som står igjen etter den flotte klematis veggen eg hadde der. Kan ikke skylde på dagmar denne gangen, men en eller annen storm var det som tok knekken på den. 
Bilde tatt i fjor fra samme sted i hagen. 

Må nok fylle på med endel mold i bedene ser eg.
- bilde tatt i fjor sommer fra samme hagerom.Ser helt forferdelig ut akkurat no, men eg har virkelig god tru på at dette vil bli bra :)
Og jepp, nederst i hagen ligger all torva eg spadde opp. Enn så lenge ;) 

Blomsterbedet under er det samme bedet som vises på venstre side på bildet over. Nei no gler eg meg virkelig til at det blir frodig og grønt igjen :)Ka mannen min vil sei når han kjem heim om nokre veker og ser ka eg har gjort... ja det gjenstår jo å se... ;)
Men litt har eg no fortalt då.  hehe

Catharina
6 kommentarer:

Asbjørg sa...

Så flott det blir med grusgangen med bed på sidene!Men for en jobb,du har jammen stått på her!Gleder meg til å se bilder til sommeren fra hagen din!

Underberget sa...

Du er virkelig en driftig dame! Litt av en jobb å spa opp så mye torv. Ut fra bildene ser det ut som dette blir kjempefint. Ble nesten litt misunnelig nå, jeg har fortsatt 30 cm snø i hagen og ennå en stund til det er mulig å begynne å grave her...

Hvidt, slidt & patina sa...

Hej..Dejlige havebilleder, du viser..Glæder mig til sommer, når jeg ser dem..kh Camilla..

Anne sa...

Dette ser jo virkelig bra ut !
Kommer til å bli bare så fint!!
Men jammen er du god til å få det til,er imponert.
Ikke få torvtuer du har flyttet på der..
Synes mannen din kan være kjempestolt som kommer hjem når jobben er gjort!
Her er det for det meste mannen som spar og jeg dirigerer..he..he..
Klem Anne

Ellen sa...

Vet du hva Catharina, dette blir bare helt perfekt! Fy søren så flink du har vært! Jeg er skikkelig imponert! Hele inntrykket i hagen ble bedre med en gang:) Og hagen din var kjempefin fra før og, men nå blir den bare himmelsk!
Samboeren min gikk tilfeldigvis forbi når jeg satt med pcen og så på bildene av grusstiene dine. Han lurte på hvem som hadde den flotte hagen og om dere hadde hatt arbeidsfolk der til å gjøre jobben..Då sa jeg at nei Catharina har gjort alt dette selv:) Han ble også veldig imponert! Han er selv i gang med å legge grusstier i hagen ;) Grusstier er så fint i hagen. Jeg gleder meg til å se flere bilder av hagen deres ettervært! Tusen takk for den fine kommentaren fra deg! Jeg ble helt rørt:)) Du er såå god! Go klem fra Ellen

Tigertina sa...

Wow, du står virkelig på! Dette blir utrolig flott! Gleder meg masse til å se hvordan det blir til sommeren! :D
Og flott julerose du har fått tak i (I øverste innlegg)!
God helg videre!:D