mandag 26. mars 2012

Hei og god kveld :))
I går kom jammen sant sola til oss også og det gjorde virkelig godt... Eg fikk ordna meir på stien, fyllte litt meir mold i bedene, men tenkte eg skulle vente litt til før eg tilsetter litt kugjødselkompost. 

~~~~~~~~~~~~~~
Og her er den skjønne lille blåveisen min som eg bare måtte ta et bilde av... <3

~~~~~~~~~~~~
Julerosa blomstrer, og eg tenkte eg skulle få satt den ned i bedet et sted, men foreløpig står den i en sink balje. Humlene har allerede kommet på besøk i hagen, men det spørs om ikkje sola kom litt brått på dei og, for dei ser ikkje heilt oppegående ut der dei svirra rundt i halvsvime... Dei finn seg en blomst eller noe å slå seg ned på og der blir dei sittande... nesten som dei har duppa av og tar seg en kvil i vårsola :)

~~~~~~~~~~~~
Ellers så jobber eg med en plan som krever en vindusfrise eller gjerne et par dørmatter i støpejern eller noe sånt som tåler  både vær og vind... Denne skodda  under her er nyydelig, og hadde vært midt i blinken hadde det ikke vært for at ramma er laget i tre.  Frykter den ville knekke som ei fyrstikk når det blåser som værst, og det er den altfor flott til.

~~~
Derfor må eg ha ei slik UTEN ramme i tre. Men eg har store problem med å finne noen i det heile tatt, Så om noen av dere vet om noen som selger slike så hadde eg blitt  hoppende glad for tips! :O) 

~~~~~~~~~~~~ 

Ønsker alle en herlig kveld, og takk for at du kikket innom ;)

Klem, Catharina


4 kommentarer:

Hemmavid sa...

Vilka härliga bilder! Visst blir allt så mkt härligare när solen skiner!!

Kramen Jenny

salige lavendel sa...

Skjønne bilder av nytt liv i jorda, det er så herlig årstid. Har desverre ingen tips til hvor de selger sånt, men regner med at du har søkt på finn allerede. Lurer på om ikke Wallas verden solgte noen sånne (men kaskje litt mindre i størrelsen) for noen måneder siden når jeg tenker meg om. Du kan jo kanskje titte i nettbutikken hennes å se etter?

salige lavendel sa...

Å så koselig å høre, gøy at du er så fornøyd med kortene. De gjør seg sikkert fint på noen puter også ja, håper vi får se hvis du prøver det.
(Går jo an å prøve på en lapp først istedet for å stryke det rett på puta, så får du se om bildet blir skarpt nok etter at det er kopiert til et strykemerke??)

Ergerlig at du ikke fant de frisene!
Jeg skal holde øynene oppe hvis jeg kommer over noen.

Grip dagen sa...

Jeg kjøpte noe som minner om slike friser. Det er ment til å bruke som klatrestativ for blomster. Kjøpte dem på et hagesenter og de kostet rett over 200 kroner.
Jeg synes de er rålekre. Akkurat nå har jeg dem inne i vinduskarmen!
I sommer brukte jeg dem som portal på hver side av en hagetrapp.
Ta en titt på bloggen min, så dukker de nok opp på noen av bildene.
Jeg har en annen "frise" som har stått ute i flere år nå. Den har holdt seg godt i vær og vind. Når det stormer som verst, blåser vinde bare rett gjennom den... Slike pynteting er kjekke å ha og er en flott dekor året rundt.
Lykke til.
Vårklem fra Marit