torsdag 1. mars 2012

Sy Cath Kidson...


Heisann...
Endelig er det 1.mars og vi er altså endelig begynt på den første vårmåneden. Kor herlig er ikkje det??  været vi har nå gidd eg ikkje å skrive om engang, og det sei vel egentlig sitt.  Men eg veit at vi har sol og flott vær i vente, så hipp hurra for det! :O)
For et par dager siden fant eg enda ei bok eg berre måtte bestille. Er veldig spent på den og. Veska er så vårlig og frisk i fargene så eg klarte ikkje å motstå denne fristelsen heller... hehe ;)
Siden eg no er inne på Cath kidson har eg søkt litt rundt for å finne ut om det er noen nettbutikker som selger stoffer fra hennes kolleksjon, men det var heller vanskelig.. Det er ikkje tilfeligvis noen av dere som veit om noke? Har aldri bestillt fra utlandet før, og ser for meg at det blir veldig dyrt med frakt og toll og slikt... noken som har erfaring med det?


Ellers får eg ikkje tatt noen bilder for tiden da eg har stooore problemer med kameraet. Ett eller annet har skjedd, for det tar ikke imot brikken som bildene lagres på, så det spørs om ikkje eg må få det sendt inn for reperasjon. Må jo ha det klart no til vårsesongen ;))

Tusen takk for at du tok deg tid til å kikke innom  :)

Klem klem

3 kommentarer:

Anne sa...

Så kjekk bok du har bestilt,skulle gjerne hatt den.
Har ikke noe kjenskap til Cath Kidston her , men hver gang jeg er i London MÅ jeg alltid innom en av butikkene..herlig.
SÅ kjedelig med kameraet ditt da..håper det ordner seg snart.
Klem Anne

Inger Marie sa...

Hei:)
Takk for kommentar på beskjæring...
selv om treet er lite..er det nå du skal forme hvordan du vil ha det...

Ta en titt her: www.bogront.no/temasider/planting-og-stell/206-derfor-skal-du-beskjaere-busker-og-traer

Lykke til:))

Tante Titti sa...

Likte navnet på bloggen din, og måtte bare ta en kikk. Og sannelig var bloggen like koselig som navnet.. Kommer gjerne tilbake!
God helg til deg!!
Titti-klæmm!!