søndag 18. september 2011


For et utrulig deilig vær vi har hatt idag. Eg hadde jo planer om å klippe plenen, men klipperen nektet plent å starte. Har sjekket alt utenom tennpluggen. Så om været er like bra i mårå så får eg sjekke den og.  Håper det er der problemet ligger for mannen min kjem ikkje heim på tre uker enda og gresset er blitt så altfor langt allerede... Igår var eg, jentene mine, og den ene søstra mi på tur. Vi kom over en antikvitetsbutikk og slikt finnes ikke her rundt om så da var eg snar å stikke innom. Eg kjøpte meg to gamle laken med blonder og monogram på. Hva eg skal gjere med dei er eg litt usikker på. Men det er nå liftgardiner eg tenkte eg skulle sy av dei. Har ikkje bestemt meg enda så vi får se hva det blir til.

 Denne puta med jentene mine på sydde eg for 3-4 år siden, og er den første bildeputa eg sydde. 

 På bestilling sydde eg denne brødposen med brodert tekst og blondekant. 

Søndagen er over og mandagen er like om hjørnet..
Ønsker dere fine dager i uka som kjem.

Klem, klem

5 kommentarer:

Hemmavid sa...

Hejsan!

Det låter som om du haft en härlig söndagsutflykt. Vackra lakan med spets kan man aldrig få för många av, eller hur?

Hoppas att du får igång gräsklipparen! Det är så retligt när det ska krångla då man är "ensam" hemma. Min käre make har varit på älgjakt och varit borta i snart två veckor, tack och lov har det flytit på bra och inga missöden har inträffat som jag inte kunnat lösa själv!

Kramen Jenny

Ellen sa...

Antikkvitettsbutikker er umulig å bare gå forbi:) Så nydelige ting du syr! Brødposen og puten var kjempefin:) Er du syerske?
Ønsker degt en god dag. Klemmer fra Ellen.

shabby chic og lavendel sa...

Klære hemmavid og ellen.
Tusen takk for koselige kommentarer. Eg setter kjempe stor pris på dåkke begge :)Eg er kun syerske på hobbybasis i et par tre mnd. i året... Men eg har faktisk vært ansatt i en kort periode i en lokal skjortefabrikk for mange år siden, men det meste eg syr etter godt forklarte sy og hobbybøker.Blonder, bilder og annet er fri fantasi.

~xoxo~

salige lavendel sa...

Skjønn den brødposen med broderi!! Super gaveide. Takk for tilbakemelding om bloggen. Du har helt rett i at bakgrunnen måtte tones ned for at skriften skulle bli lettere å lese. Har gjort det nå, så nå håper jeg det er litt bedre. Er ikke ferdig enda, jeg synes det er gøy å prøve og feile litt. Supert å få konkrete tips om hva som kan være bedre og hva som er bra som det er.Så om du har flere tips, tar jeg imot med åpne armer =)

Sirkka sa...

Hi.
Again I watched your beautiful pictures for a long time...

I wish you a sunnu day!
Hugs