onsdag 14. september 2011

Tilda par med skøyter...


Tilda dukkene har vært og er fremdeles noen kjekke dukker syns eg.  Eg liker spesielt godt dei som har litt 1800 talls klær på. Fra før har eg laget ei dukke med jane austen kjole og mamelukker. Dette paret under her sydde eg i fjor høst. Eg har ikke sett noen tilda menn til disse flotte tilda frøknene tidligere, men siden eg skulle være med og stille ut egne ting på julemessa i fjor, hadde eg lyst til å sy et par med skøyter. Og da måtte jo damen selvfølgelig ha en mann! :)

(Bildekvaliteten er dessverre utrulig dårlig og siden dette paret blei solgt på messa  i fjor, får eg ikkje gjort noe med det nå. )


Men mannen har både skjorte og slips i halsen. Men det synes ikke siden han har et strikka skjerf utenpå. Dress jakke, bukse og sorte skøyter fikk han og. Frua fikk en kvit kjole med liten blondekant nederst, ei kåpe med pelskant. og selvfølgelig kunne ho ikke fryse på hendene og da fikk ho også en fin pelsmuffe.


Nå er det jo lenge til jul enda heldigvis, men skal en være med på messer eller berre lage noe å gi bort så er det vel på tide å starte symaskinen nå snart ikke sant? :) 

Onsdagsklem fra Catharina 


2 kommentarer:

Anonym sa...

For et herlig par !
Jeg hadde omtrent ikke hørt om Tilda før jeg begynte å blogge. Etterhvert så har jeg blitt veldig begeistret for disse dukkene. Her en dag overgikk jeg meg selv i overmot og kjøpte et mønsterhefte og stoff.....
Vi får nå se hva det blir til...
Takk for flott inspirasjon.
Klem fra Ingunn :)

Ellen sa...

Disse var utrolig skjønne! Så flink du er til å sy:) Jeg liker godt dukkene i Tilda serien:) Nå fristet du meg til å kjøpe en pakke:) Klem Ellen.