fredag 9. september 2011


I går var eg så heldig å få en award fra Jenny med bloggen hemmavid
Tusen tusen takk Jenny!! 


Denne awarden er for oss som har under hundre følgere, og 
med disse awardene så følger det også med noen `bli kjent`spørsmål. 

Klar, ferdig, GÅ!
  
1. Hvorfor begynte du å blogge?

- Etter å ha besøkt forskjellige hage/ interiør og hobbyblogger fleire gonger fikk eg meir og meir lyst til å få meg min egen blogg der eg kunne utfolde meg akkurat som eg ville. Skrive og legge ut bilder om det som interresserer meg i kvardagen. Men hovedgrunnen min mest av alt var å se om eg ville kunne finne noen fleire ute i den store verden som har like interesser som eg. Og det har eg jammen gjort!! :) 

2. Hvilke blogger følger du?

- Eg berre elsker alt som er romantisk, shabby og landlig. Hage som Interiør. Men også spennende hobbyblogger følger eg. Så eg er altså følger av blogger som gir meg inspirasjon, tips og ideer, eller blogger der personen bak bloggen berre elsker å fotografere og bildene dermed er i sentrum enten det dreier seg om interiør, hage eller naturbilder innenfor den gitte sjangeren.

3. Hvilken er din favorittfarge?

- Hm... det må eg nesten dele opp litt, for når det gjelder fargene i hagen er det feks. rosa, lyslilla, kvitt og blått som gjelder. 

- Interiørmessig går det i forskjellige kvitnyanser, lysegrått, blått og rosa.

Når det gjelder klær, så er eg i kategorien sommer /vinter. og bruker egentlig litt forskjellige farger. Alt ettersom humør og anledning egentlig. 

4. Hvilken er din favorittfilm?

- Eg liker litt forskjellige filmer, men favorittene mine er uten tvil historiske filmer. Engelske romantiske filmer som Jane Austin og pride & prejudice feks. 

5. Hvilke land drømmer du om å besøke og hvorfor?

- Der står Frankrike som nr. 1. Ser ut til å være et fantastisk herlig land å besøke. Ser for meg gammeldagse bygninger, koselige landsbyer og marked med stort utvalg av både møbler, tekstiler og andre herlige skatter...  :)
- Og helt fra eg var så stor at eg fikk lov til å sjå western filmer med grand canyon feks. ,har eg hatt en drøm om å kjøre route 66 og berre nyyte all den vakre og spennende naturen som finnes der borte.

Nå er det  ikke alle som synes det er noe stas med awarder, og denne skal etter rett sendes videre til fem nye som har under hundre følgere.  Eg må være så ærlig å sei at eg vet ikke om så mange akkurat nå. :/ 
 Eg er sikker på at det finnes mange uoppdagede og flotte blogger der ute som fortjener en award, men eg synes det blir helt feil å skulle dra på leting etter noen berre for å ha fem stk. å videresende til.  

 Men eg har to virkelig flotte blogger på lista mi som eg ønsker å gi denne awarden videre til. 

                                                ♥


og

                                                 ♥ 

Eg har blogget ei god stund nå., og føler selv at eg har fått vist litt av kven eg er. Så etter denne herlige awarden her som eg virkelig setter stor pris på med sine flotte spørsmål, vil eg ta godt vare på dei awardane eg har fått!( Har også awarder på min andre blogg Catharinas Living) Eg  har vel egentlig fått fortalt så mye om meg sjølv som eg ønsker, og derfor vil eg no gjøre bloggen min awardfri. kommentarer, spørsmål og et lite hei berre, varmer like mye som en award gjør. Så denne bloggen vil ihverfall aldri bli stengt for kommentarer :)

Ønsker alle ei 
kjempekos helg !!

Klem, Catharina

2 kommentarer:

Ellen sa...

Gratulerer med Awarden. Gøy å lese om deg:) Nydelige blogger du linket til:) Ønsker deg enm god helg. Klem Ellen.

Sirkka sa...

Gratulerer med Avarden!<3
and thank you for the awart to me,
tusen takk!<3
It is a joy to get to see these photographs!
Have a wonderful day.
All the best!
Sirkka and Rosa