søndag 15. mai 2011

Hei :) 
Håper det står bra til med dere alle! Her hos oss har begge jentene fått spysyka og ligg strak ut på hver sin sofa. Trur det er første gangen dei begge har fått det omtrent på samme tid.
Ved tidligere tilfeller har det gått relativt fort over. Spysyka en dag og frisk og rask igjen den neste. Håper selvfølgelig det samme denne gangen  også. :) 
Ellers har eg fått plukka inn noen få syrin kvister som eg satte i en liten mugge. 


Har sett fleire av dåkke har slike passelig store emaljemugger til deres blomster, og en sånn trur eg nok eg og skal skaffe meg for denne eg har blir litt liten til å ha på stue bordet f.eks.


Eg har fire syriner i hagen nå. Den kvite  syrinen kjøpte eg som oppstammet, og den prøver eg å klippe og holde fasongen på. Er veldig glad i oppstammede trær og busker. Da tar dei jo ikke så stor plass, og det gjør det mulig å plante stauder ved foten av stammen. En flott kombinasjon. :)


Igår var eg innom ei dame som hadde en spesiell busk i hagen sin som ho ikke ante hva kunne være. Ho fikk den som liten stikling av sin svigerfar som igjen hadde plukket den med fra en tur til england eller shetland for noen år siden. Ingen av de vet hvilken busk dette er. Har ikke bilde nå, men kan opplyse om at stilkene eller grenene er veldig lik bambus. Dei er hule inni. Den var så vidt nå begynt å komme med litt flikete blad på  stenglene. Ho som eig den kunne opplyse om at den blir temmelig høg. Ca. to meter, og blomstrer med store fylte lilla rosa nydelige blomster. vart lovt en stikling når den er kommt meir igang. Og det gler eg meg til. Er kjempespent på hvordan den ser ut, og hva dette er. Eg tenkte først på trepion, men dei er vel ikkje hul ??
Om noken av dåkke trur dåkke veit ka dette kan være hadde det vært kjekt å høre fra dåkke. :)
Skal se om eg kan få tatt et bilde av den en dag.


 Dette får være siste ord i dette innlegget. Det er da snart 17. mai, og eg har fremdeles en del ting som må gjøres til da. :) 

Ønsker en super Søndag til alle dåkke som har funnet veien inn hit idag. :)
2 kommentarer:

Kari K sa...

Nå har jeg kost meg med dine romantiske bilder, og fått et spark bak til å hente inn syriner til 17. mai. Liker at det er flere ulike hagestiler. I dag har jeg stått "i spagat" mellom måneskinnsbed og rock'n roll hage.
Håper jentene dine blir friske fort.
Kari K.

Ellen sa...

Herlige romantiske bilder av syriner! Jeg har en syrin i hagen som jeg kjøpte for 5 år siden, den har enda ikke kommet med en eneste blomst:( Ser du har det kjempefint inne også:)
Klem Ellen.